قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
پرتودرمانی
آشنایی با رشته پرتودرمانی یا رادیوتراپی
فوریه 7, 2020
رشته فیزیک
معرفی رشته فیزیک
فوریه 10, 2020

معرفی رشته بازیگری

رشته بازیگری

معرفی رشته بازیگری

بازیگری یکی از شغل هایی است که ممکن است هر شخص سودای رسیدن به آن را داشته باشد.

در بازیگری فرد باید حالت و رفتار مردم را مطالعه کند تا بتواند آن را به خوبی اجرا کند.

برای معرفی رشته بازیگری می توان این طور گفت که این رشته هنر جان بخشیدن به شخصیت هاست.

 

انتخاب رشته بازیگری

اگر در زندگی به بازیگری و پشت دوربین رفتن و یا حتی مشهور شدن علاقه  دارید انتخاب رشته بازیگری را انجام داده و وارد این دنیای بزرگ شوید. معمولا بیشتر بازیگران موفق یا در رشته بازیگری تحصیل کرده اند یا حداقل چند کلاس رفته اند ولی باز هم هستند کسانی که بدون هیچ کدام از این ها در دنیای بازیگری به جایی رسیده اند اما اگر مقایسه ای انجام بدهید می بینید که تعداد کسانی که بدون تحصیل در این کار موفق هستند تعداد بسیار کم و ناچیزی هستند و باز هم بیشتر این نوع بازیگران بدون شناخت و تحصیل بعد از چند مدت مطالعات خود را در زمینه ی بازیگری شروع می کنند تا از تمام اتفاقات و باید و نباید های این حرفه اطلاعات کافی داشته باشند تا در کارشان از این اطلاعات کمک گرفته و عیب های احتمالی کار خود را که همه از کمبود اطلاعات بوده است برطرف کنند.

 

هدف از ایجاد رشته بازیگری و تربیت فارغ التحصیلان این رشته به وجود آوردن افرادی است که بتوانند از طریق استفاده از هنر خود در رسانه های مختلف مانند: تئاتر، تلوزیون، رادیو راه اعتلای فرهنگ و هنر کشور مان را گسترش داده و باعث تربیت و بلوغ فکری مردم جامعه شوند.

 

پس به صورت مختصر و مفید: بازیگری یکی از زیر مجموعه های رشته هنر است که با انتخاب این رشته طبق دفترچه ی انتخاب رشته کنکور سراسری فرد با گرفتن رتبه ی مورد نظر در یکی از دانشگاه های دولتی یا آزاد قبول شده و به تحصیل می پردازد. هنر بازیگری به عنوان ارکان هنر نمایش دارای پیشینه ی قوی در ایران می باشد و نقشی اساسی را در اعتلای فرهنگ ایران بازی کرده است.

 

رشته بازیگری,معرفی رشته بازیگری

بازیگری یکی از زیر مجموعه های رشته هنر است

 

چه کسی می تواند بازیگر موفق شود؟

هوش و خلاقیت، یکی از مواردی است که لازمه موفقیت در این حرفه است.

بازیگر باید بتواند متن را سریع حفط کند و به سرعت با افراد تیم و روند فیلم برداری ارتباط برقرار کند و برای موفقیت در ایفای نقش گاهی لازم است از خلاقیت خود نیز بهره بگیرید.

 

بازیگر باید بتواند کار تیمی انجام دهد. ساخت فیلم، سریال و یا تئاتر، نیازمند یکی تیم خوب و حرفه ای است.

 

استقامت، انرژی و توان و تناسب بدنی از جمله مواردی است که لازمه یک بازیگر است.

 

با توجه به ساعات نامنظم و طولانی کار بازیگری، فرد باید بتواند در این شرایط دوام بیاورد و انرژی خود را از دست ندهد.

بازیگر باید بر اساس نقش، گاهی چاق یا لاغر شود، پس لازم است قبل از انتخاب این رشته، سختی های بازیگری را هم در نظر داشته باشید.

 

بازیگر باید بتواند به سرعت با شرایط و افراد سازگار شود و رابطه برقرار کند.

 

بازیگر باید انتقادپذیر باشد. ممکن است در طول فیلم برداری، کارگردان یا دیگر عوامل درباره کار او نظر دهند. فرد در این شرایط باید بتواند انتقادها و نظرات را بپذیرد.

 

شخصیت های مناسب شغل بازیگری

در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.

 

به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.

 

دروس دوره دانشگاه رشته بازیگری, شرایط پذیرش در انتخاب رشته بازیگری بدون کنکور

بازیگر باید انتقادپذیر باشد

 

توانایی های لازم برای رشته بازیگری :

بیان زبانی: توانایی مخابره کردن و ایده ها در گفتار به گونه ای که افراد متوجه شوند.

درک زبانی: توانایی گوش دادن و درک اطلاعات و ایده ها از جملاتی که بیان می شود.

به خاطر سپاری: توانایی به یاد آوردن اطلاعاتی مثل کلمات، اعداد، تصاویر و رویه ها

وضوح سخنوری: توانایی سخنوری شفاف طوریکه دیگران متوجه شوند.

درک نوشتاری: توانایی خواندن و درک ایده ها و اطلاعات از میان مطالب نوشتاری

 

دروس دوره دانشگاه

دروس اصلی: تاريخ‌ نمايش‌، جامعه شناسی، آشنايی با ادبيات‌ كهن‌ ايران‌ و جهان‌، آشنايی با هنرهای تجسمی، اصول‌ و مبانی ارتباطات‌، آشنايي‌ با هنر در تاريخ‌، آشنايی با ادبيات‌ معاصر ايران‌ و جهان‌، فرهنگ‌ عامه‌ و تمثيل‌شناسي‌، تاريخ‌ فلسفه‌، آشنايی با تعزيه‌، مبانی دكور و صحنه آرايی، مبانی نمايشنامه نويسی، مبانی بازيگری، مباني‌ نمايش‌ عروسكی، روش‌ تحقيق‌ و تدوين‌ پايان نامه‌، نمايش‌ در ايران‌.

 

دروس تخصصی: امكانات‌ صحنه‌، نمايش‌ ايمائی، تحليل‌ نمايشنامه‌، بدن‌، بيان‌، شيوه های نمايش‌ در ايران‌، ماسک و گريم‌، سبک ها و شيوه های اجرا، شخصيت شناسی، تربيت‌ حس‌، بازيگری، اجرای كارگاه های نمايش های ايرانی، بازيگری سينما، ديدن‌ و تحليل‌ نمايش‌، بازيگری راديو و تلويزيون‌، پايان نامه‌.

 

شرایط پذیرش در انتخاب رشته بازیگری بدون کنکور

در کشور ما و نظام آموزشی ما فرد امکان تحصیل در مقاطع کادانی و کارشناسی به صورت بدون کنکور با شرط معدل را دارد. که معمولا در دانشگاه علمی کاربردی شرایط این نوع از تحصیل فراهم است.

 

بازار کار، درآمد و حقوق بازیگران

درآمد بازیگران، که در قرارداد فیلم ها و برنامه ها تعیین می شود، بسیار متفاوت است. این تفاوت به علل مختلفی از جمله توان بازیگری، شهرت، سابقه و تجربه کاری و… بازیگر ارتباط دارد. برای مثال بازیگرانی که سوپراستار دوران خود می شوند، برای بازی در فیلم ها و یا شرکت در برخی برنامه ها پول زیادی دریافت می کنند.

 

البته درآمد بازیگر معمولا به صورت دوره ای تغییر می کند. در برخی اوقات تعداد زیادی فیلم و سریال به او پیشنهاد شده و درآمد خوبی کسب می کند. گاهی نیز پیشنهاد خوبی ندارد و درآمدش به شدت کاهش می یابد. به همین خاطر است که تعداد زیادی از بازیگران کار دومی در کنار بازیگری برای خود دست و پا می کنند.

 

رشته های ارشد مجموعه هنرهای نمایشی و سینما

کارگردانی

بازیگری

تهیه کنندگی

رادیو (با 2 گرایش)

سینما

ادبیات نمایشی

تولید سیما

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان مجموعه با شماره 9099072840 در تماس باشید

تماس با تلفن ثابت 9099072840