قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

تصمیم‌گیری برای اینکه آیا شما و همسرتان باید جدا شوید یا نه سؤال ساده‌ای نیست، فاکتورهای زیادی هستند که باید در نظر داشته باشید، بنابراین یک تصمیم‌ گیری سریع نمی‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. بهتر است با دقت مراقب حرکت بعدی خود باشید، مگر اینکه در یک رابطه‌ی خشونت ‌آمیز قرار دارید ( چه فیزیکی، عاطفی یا مالی ). سوالات قبل از طلاق را فراموش نکنید، این‌ها سؤالاتی هستند که باید قبل از جدایی از خودتان بپرسید.

آیا برای پایان این ازدواج آماده‌ام؟

زمانی بگذارید تا ببینید چه چیزی در ازدواج شما وجود دارد که می‌خواهید به آن پایان دهید و دقیقاً چه چیزی به تصمیم شما انگیزه می‌دهد؟

اینکه غمگین هستید یا ناامید یا از تلاش برای زندگی خود خسته شده‌اید، درک دلایل خود به شما کمک می‌کند در تصمیمتان بمانید. هرچه بیشتر در این تصمیم باشید که چیزی بیشتر، متفاوت‌تر و  یا کمتر، از همسر خود می‌خواهید ساده‌‌تر می‌توانید با جدایی و از دست دادن این رابطه و حرکت به سمت جلو در زندگی کنار بیایید.

آیا انتخاب‌ های دیگری دارید؟

طلاق تنها گزینه‌ی شما نیست. شاید شرایط دیگری برای شما و همسرتان مناسب باشد. یک راه که به تدریج باعث نظم یافتن دوباره‌ی زندگی شما می‌شود «زندگی جدا از هم» نام دارد. این شرایطی است که زوج‌ ها هنوز با هم در ارتباط هستند، اما جداگانه زندگی می‌‌کنند.

زندگی جداگانه می‌تواند کمک کند کمی از هم دور شده و خصوصیات منفی در روابط خود را تغییر دهید.

برای حل مشکلات زناشویی چه کاری انجام داده‌ام؟

شاید طلاق را راهی سریع برای مشکل خود بدانید یا اولین فکری باشد که بعد از سال‌ها عصبانیت و رنجش به ذهنتان می‌رسد. اما باید کمی مکث کرده و زمانی بگذارید تا مطمئن شوید هر کاری که می‌توانید برای تصمیم ‌گیری صحیح، در مورد خود و همسرتان انجام داده‌اید.

بسیاری از زوج‌ها بعد از مراجعه به مشاور متوجه می‌شوند هیچ‌ وقت واقعاً در مورد مشکلات خود با هم صحبت نکرده‌اند. درمان می‌تواند شامل به اشتراک ‌گذاری تجربیات، درمان مشکلات گذشته و رسیدن به یک راه‌ حل باشد.

آیا به نقش خود در این مشکل نگاه کرده‌ام؟

از نارضایتی خود در مورد ازدواج به عنوان زمانی برای کمی فکر کردن استفاده کنید. در مورد کارهایی که انجام داده یا چیزهایی که گفته‌اید و باعث مشکلات زناشویی شما شده‌اند فکر کنید. اگر برخی از راه‌های غیر موثر که باعث ارتباط شما با همسرتان بوده‌اند را تغییر دهید آیا می‌توان این ازدواج را حفظ کرد؟ به جای اینکه تمام تقصیر را گردن همسر خود بیندازید سعی کنید ببینید چگونه می‌توانید برخی مشکلات خود در این رابطه را بیان کرده و سعی کنید الگوهای درستی برای حل مشکلاتی که باعث اختلاف شده‌اند پیدا کنید.

اگر همسرم تغییر کند با او خواهم ماند؟

چه تغییراتی را لازم دارید تا حس خوبی نسبت به ماندن خود در این رابطه داشته باشید؟ اگر این مورد به‌ سادگی قابل‌ حل است شاید بتوانید با هم روی آن کار کنید. هر کاری که می‌کنید فقط یادتان باشد در داشتن درخواست‌های مکرر برای تغییر همسرتان برای او مهلت تعیین نکنید. این رفتار باعث می‌شود همسر شما حالت تدافعی گرفته و برعکس گفته‌ی شما عمل کند.

باید فکر کنید به سؤال‌های زیر چه واکنشی دارید؟

اگر فردا بیدار شدید و همسرتان به شکلی جادویی کاملاً فرق کرده بود آیا هنوز هم او را می‌خواهید؟ اگر جوابتان مثبت است هنوز شانسی برای مبارزه دارید. اگر پاسخ شما منفی است دیگر در شرایطی قرار ندارید که بتوانید همسرتان را عزیز بدانید. اگر واقعاً تصمیم گرفته‌اید با وجود هر کاری که همسر شما انجام دهد یا هر چیزی که بگوید باز هم علاقه‌ای به او ندارید پایان ندادن به این رابطه خودخواهی است.

چقدر همسر من مسئولیت‌ پذیر است؟

آیا همسر شما برای هیچ مشکلی در ازدواجتان مسئولیت قبول نمی‌‌کند؟ آیا او مشکلاتی جدی دارد اما آن‌ها را نمی‌پذیرد؟ با وجودی که اغلب تعیین یک مهلت نهایی برای همسرتان راه مؤثری نخواهد بود اما در برخی موارد شاید لازم باشد این کار را انجام دهید، خصوصاً وقتی او نوعی اعتیاد دارد. اگر همسر شما با مشکلی مبارزه می‌کند که نیاز به نظارت یک متخصص دارند زمان آن رسیده کمی او را تحت ‌فشار بگذارید.

اعتیاد و دیگر مشکلات روانی می‌‌توانند درمان شوند و اگر به خط آخر رسیده‌اید ایرادی ندارد تهدید «درمان شو یا دیگر همه چیز تمام است» را داشته باشید. اما اگر همسر شما مرتباً از درخواست کمک یا رفتن نزد مشاور سرباز می‌زند شاید زمان جدایی رسیده باشد.

چه پشتیبانی داشته و نیاز به چه حمایت‌هایی دارم؟

جدایی می‌‌تواند از نظر عاطفی و مالی به شما ضربه بزند. باید از تمام حمایت‌های لازم برای خود بهره‌مند شوید. فهرستی از نوع حمایتی که حالا دارید و نوعی از حمایت که در آینده نیاز خواهید داشت تهیه کنید. خانواده، دوستان، و یک مشاور خوب می‌توانند کمک کنند از هر شرایط سختی عبور کنید. شاید در طول طلاق و بعد از آن زندگی شما تغییر کند و ساخت یک شبکه‌ی حمایتی جدید تفاوت بزرگی در شرایط شما ایجاد خواهد کرد. نمونه‌هایی از این سیستم حمایتی می‌‌توانند دوستان، یک گروه پشتیبان، وکیل قانونی، خانواده، روان ‌درمان یا یک مشاور مالی باشد.

به دنبال کمک از بیرون باشید.

آیا در تشخیص اینکه باید جدا شوید یا نه مشکل دارید؟ ممکن است صحبت کردن با یک مشاور متخصص ازدواج و خانواده برای شما مفید باشد. او می‌تواند به شما کمک کند روی مشکلات دائمی خود کار کرده و برای آن‌‌ها تصمیم بگیرید.

  • آیا شما و همسرتان انتظارات مشترکی برای نقش‌ های خود در رابطه دارید؟
  • شاید مشکل به‌ سادگی این باشد که نتوانید خصوصیات همسر خود را درک کنید. این مورد شبیه به این است که شما یا همسرتان کاری را انجام داده و فرد مقابل آن را نپذیرد. مثلاً یک نفر توقع دارد فرد دیگر مدیریت مالی را به عهده گیرد و اما او ترجیح می‌دهد این کار را نپذیرد و در نتیجه مشکلاتی ایجاد خواهند شد.

نکاتی از مشاوره طلاق که ممکن است وکیل تان به شما نگوید.

مشاوره طلاق توسط وکیل حقوقی و روانشناسان انجام می گیرد. افراد زیادی هستند که در این مشاوره ها شرکت می کنند و در نهایت زندگی آن ها به طلاق می انجامد. مهم است که بدانید برخی از آموزش ها در مشاوره طلاق ممکن است توسط وکیل به شما گفته نشود؛ اما این مسائل واقعیت دارند و باید با آن ها روبرو شوید از این رو باید نکات مخفی در مشاوره طلاق را در نظر بگیرید و خودتان بیش از هر کس دیگری به فکر زندگی و روحیه ی خود و فرزندانتان باشید.

علاوه بر مشاوره طلاق به صورت خصوصی از یک روانشناس کمک بگیرید.

اگر می خواهید زندگی شما پس از طلاق دچار تغییرات شدید نشود، سعی کنید قبل از طلاق و پس از آن از کمک های یک درمانگر بهره ببرید. قطعاً زندگی تان دچار تنش هایی شده است که بر روی روحیه ی شما تأثیر منفی خواهد گذاشت. قبل از این که برای طلاق اقدام کنید کاملاً فکرهای خودتان را ساماندهی کنید. این راه ممکن است بی بازگشت باشد و شما کاملاً پل های پشت سر خود را خراب کنید. از این رو بیندیشید آیا واقعاً راه دیگری برایتان نمانده است؟

از راهکارهایی که در مشاوره طلاق و توسط روانشناس به شما داده می شود تبعیت کنید. ممکن است کم حوصله باشید اما این روش ها تأثیرات طلاق را بر شما کم تر می کند.

علاوه بر مشاوره طلاق خودتان به فکر باشید.

ممکن است راه های زیادی را برای آرام کردن خود و شرایط بدانید اما اگر آن ها را به کار نگیرید قطعاً کاری از پیش نخواهید برد. از این رو باید خودتان برای آرامش تان تلاش کنید. سعی کنید حرف هایی نزنید که نتوانید آن ها را در آینده مدیریت کنید. همچنین اشتباهاتی را مرتکب نشوید که باعث شود برخی از حقوق خود را در زندگی و پس از آن از دست دهید. ناراحت و عصبانی بودن فقط شما را بیشتر به سمت این اشتباهات می کشاند.

تعیین هدف و برنامه در حین مشاوره طلاق

چه زندگی تان به حالت عادی برگردد و از طلاق منصرف شوید چه طلاق شما اجرایی شود، بهتر است در حین مشاوره طلاق به فکر راهی برای رسیدن به اهداف مثبت خود باشید. این پروسه تمام خواهد شد ولی شما اگر فکری به حال آینده خود نکنید فقط وقت را از دست می دهید. از زندگی خود کنار نگیرید و در حین انجام و طی این پروسه به برنامه های خود ترتیب اثری بدهید. ممکن است چندین سال درگیر مشکلات ناشی از طلاق باشید پس وقت خود را فقط صرف آن نکنید.

فرزندانتان را در اولویت مشاوره طلاق قرار دهید.

فرزندان شما در این قضیه بسیار آسیب می بینند. به خصوص اگر آن ها را درک نکنید و از نظر عاطفی به آن ها توجه نکنید مشکلات بیشتر هم می شوند. وقتی که وقت بیشتری با فرزندانتان می گذرانید و برای بهتر شدن روحیه شان کاری می کنید، خودتان هم کمی از مشکلاتتان دور می شوید. از این رو به خودتان هم به صورت غیر مستقیم کمک کرده اید.

قبل از مشاوره طلاق اسناد مالی خود را شفاف سازی کنید.

ممکن است هنگامی در زندگی با هم هستید، از نظر مالی نیز یک سری مسائل و شراکت هایی با هم داشته باشید. این مسائل برخی مواقع به فراموشی سپرده می شود و بعداً باعث آسیب به شما می شود. اگر طلاق توافقی گرفته باشید خطر کمتری شما را تهدید می کند اما زمانی که مشکلات عدیده ای با هم داشته اید و لجبازی در رابطه شما وجود دارد، ممکن است اسناد مالی که دست همدیگر دارید خطراتی را برای شما به وجود آورد. از این رو قبل از اقدام به طلاق و دریافت مشاوره اقدام به شفاف سازی مسائل مالی خود کنید. حداقل یک کپی از تمام اسناد مورد نیاز در اختیار داشته باشید ممکن است پس از طلاق نتوانید دیگر به آن ها دسترسی داشته باشید و در این زمینه از خودتان دفاع کنید.

مشاوره طلاق ممکن است به شما نگوید چیزهایی هست که به دست نمی آید.

برخی از اقلام در زندگی غیر قابل تعویض هستند. ممکن است برخی چیزها را نتوانید دیگر به دست بیاورید، روابطی که نشان دهنده ی یک خانواده ی کامل است. حتی ممکن است فکر کنید همسرتان نمی خواهد به شما آسیب برساند. در کنار خاطرات بدی که دارید، خاطرات خوبتان نیز دیگر به دست نمی آید. از این رو باید سعی کنید برخی مسائل را نادیده بگیرید و اگر می توانید دوباره به زندگی برگردید. این مسائل برای کودکان و فرزندان شما بسیار بیشتر هستند. آن ها شما را در کنار هم می خواهند و اگر به نحوی آن ها را درنیابید، همیشه خود را فردی می دانند که بخش عظیمی از زندگی شان را از دست داده اند.

در مشاوره طلاق از افرادی بهره ببرید که به دردتان بخورد.

هر فردی در هر زمینه ی کاری که باشد ممکن است رویکرد متفاوتی نسبت به بقیه همکاران خود داشته باشد. باید توجه کنید که چه چیزی در زمان طلاق شما برایتان مهم است. به عنوان مثال ممکن است همسرتان کسی باشد که می خواهد از شما و مدارکی که دستش دارید سو استفاده کند. در این صورت باید وکیل تان بتواند این مسائل را پیگیری کند و در مشاوره طلاق این مسائل نیز بررسی شوند. برخی افراد می خواهند مسئله طلاق خود را دوستانه حل و فصل کنند و با هم مشکل چندانی در روابط بعد از طلاق ندارند. از این رو نیاز به یک مشاوره طلاق دارند که رفتاری میانجی گر داشته باشد تا دفاع کننده باشد.

مشاوره طلاق باید در جهت رفع مشکلات به صورت دوستانه پیش رود.

یک مشاور که با شما صحبت می کند، سعی می کند ابتدا از طلاق منصرفتان کند. سپس اگر در این مورد به نتیجه نرسید ابتدا باید سعی کنید به صورت توافقی و دوستانه از هم جدا شوید. اگر بتوانید از این روش بهره ببرید کمترین هزینه را از نظر احساسی و مالی متضرر می شوید. همچنین نگرانی از بابت روابط خود در آینده نخواهید داشت و مطمئن هستید که مشکلی از طرف همسرتان شما را تهدید نمی کند. برخی از افراد که با جنگ و دعوا از هم جدا می شوند همیشه نگران هستند. به خصوص اگر فرزندی داشته باشند این دعواها همیشه ادامه دار خواهد بود.

مرکز مشاوره برتران بعنوان بزرگترین مرکز مشاوره تلفنی روانشناسی کشور ، خدمات مشاوره روانشناختی را بصورت شبانه روزی در زمینه های مشاوره ازدواج ، مشاوره طلاق ، مشاوره فردی ، مشاوره خانواده ، اعتیاد ، مشاوره جنسی ، مشاوره کودکان ، فرزند پروری ، افسردگی ، مثبت اندیشی ، اضطراب و… ارائه می نماید و شما می توانید به روش های مختلف و با حداقل هزینه با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید و از مزایای مشاوره تلفنی بهره مند شوید.

برترین مشاوران و روانشناسان کشور در مرکز مشاوره برتران ، زندگی با نشاط و سلامت روان را برای شما فراهم می کنند.

مزایای مشاوره تلفنی روانشناسی:

1- طرح موضوعات و مشکلات با مشاور تخصصی بدون دغدغه و خجالت

2- دریافت مشاوره در هر ساعتی از شبانه روز

3- صرفه جویی در هزینه ها با حذف هزینه ایاب و ذهاب

4- صرفه جویی در زمان با حذف زمان تردد و ترافیک

5- سهولت دسترسی به خدمات مشاوره

برای ارتباط با روانشناسان و مشاوران می توانید با تلفن ثابت با شماره 9099072840 ارتباط برقرار کنید تا بتوانید با انتخابی صحیح مسیر خوشبختی را بیابید.

تماس با تلفن ثابت 9099072840